Додаток 5 |
Склад і площі приміщень харчоблоків дошкільних навчальних закладів
N |
Найменування приміщень |
Площа приміщень харчоблоку, |
|||
до 40 |
40 - 120 |
120 - 200 |
200 - 280 |
||
1 |
Кухня з роздавальнею |
18 |
24 |
28 |
34 |
2 |
Приміщення для миття кухонного посуду |
5 |
6 |
8 |
10 |
3 |
Заготівельний цех |
12 |
14 |
16 |
20 |
(розділяється на зони для обробки: |
|||||
4 |
Охолоджувальні камери |
- |
- |
7 |
9 |
5 |
Камера для сухих продуктів |
8 |
8 |
8 |
10 |
6 |
Комора для овочів |
4 |
6 |
8 |
12 |
7 |
Завантажувальна (з місцем для зберігання та миття тари площею 4 м2) |
8 |
10 |
12 |
14 |
8 |
Кімната для персоналу |
6 |
9 - 12 |
16 |
12 |
9 |
Їдальня для персоналу |
- |
- |
- |
10 |
10 |
Душова |
На одну сітку |
|||
11 |
Туалет для персоналу харчоблоку |
1 унітаз, 1 умивальник |